Jak odstranit škrábance z auta?

Blog > Jak odstranit škrábance z auta?

05.12.2015

Jak odstranit škrábance z auta?

Jaro se nám již přihlásilo o slovo, proto většina motoristů navštíví autoservis, aby si dali vyměnit pneumatiky. Je však dbát na to, co zima zanechala na karoserii. Sníh, led a drobné kamínky dokáží za sebou zanechat drobné škrábance a vybledlý lak.

Jak správně postupovat

V první řadě je důležité auto umýt kvalitním čisticím prostředkem. Ten odstraní úlomky z asfaltu a pryskyřici. Následně doporučujeme použít šampon s voskem. Kvalitní umytí zajistíte nejlepší ručním kontaktním mytím. Při používání kvalitního šamponu s voskem se vyhnete znehodnocování laku a navrátí se lesk vybledlým místům. Pokud je lak vybledlý až příliš použijte restaurátor.

Po odstranění nečistot můžeme zakrýt drobnější škrábance. Na škrábance na plastových dílech auta doporučujeme černidlo, které Vám vyplní drobnější škrábance.

Škrábance na autě mrzí každého majitele. Za jejich odstranění v servisech je třeba zaplatit pořádnou sumu. Vyberte si z naší nabídky produkty, které tyto chybičky krásy mohou zahladit. Dají se aplikovat na vozidla všech barev např. bílá, červená, černá, stříbrná, tmavě červená, tmavě modrá a tmavě zelená. Obsahují korekční tyčinku na zakrytí škrábanců.

NOVINKA! Máme pro Vás odstraňovač škrábanců na plexiskla automobilu nebo motorky.

Komentáře

  • Anna

    15.08.2021 18:49

    Oiraďte mi, prosím, jak se dají odstranit škrábance za auta FORD. Moc děkuji! Anička
Navštivte naši prodejnu v Trenčíně
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - vše pro vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pá: 09:00 - 17:00
So - Ně: Zavřeno
   2010 - 2024    SGL cars